Aidilfitri 2017

10 Inspirasi Baju Raya Selebriti Lelaki Yang Menjadi Pilihan

Selalunya asyik cerita tentang baju Raya wanita je, lelaki tak pakai baju Raya ke??

Kali ini kami akan kongsikan koleksi baju Raya selebriti lelaki yang jejaka diluar sana boleh gayakan di pagi Syawal nanti. Ada baju Melayu dan jubah yang sesuai dengan citarasa masa kini.

1. Awal Ashaari – Awal Ashaari X Jakel

2. Hael Husaini – By Ashraff Zainal

3. Harris Baba – Kurta By Rijal and Co

4. Izzue Islam – Izzue Exclusive

5. Fattah Amin – Baju Melayu & Kurta F8 by Altelia Amani

6. Hairul Azreen – Jakel

JAKEL BARULAH RAYA . Lepas je penampilan Hairul Azreen di Jakel Shah Alam time sembang santai, amboiiii kemainn semua pm admin laju-laju tanya pasal kurta ni. Admin boleh katakan kurta ni memang terhangat di pasaran. Pengayaan yg selesa, pemilihan warna yg menarik dan ianya juga mesra wuduk. . Encik abang yg pakai ni tak perlu nak susah-susah tarik lengan smpi ke siku lepastu nanti jadi ketat susah nak ambil wuduk, dgn koleksi kurta ini ianya disertakan butang di tepi lengan utk memudahkan si pemakai lipat lengan tersebut agar nampak lebih kemas dan rapi. Nak beraya sakan dalam masa sehari pun selesa je bila memakai kurta ni sebabnya fabrik memberi pengudaraan dan menyerap peluh dgn baik. Takkan tengok je? Jomm la shopping satu dua…nak raya kan 😎 . #jakelbarulahraya #ingatkainingatjakel #ingatrayaingatjakel

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen) on

7. Aeril Zafrel – By Lima Waktu

nak gi bazaar Ramadhan… #KurtaRaden by @limawaktuhq

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

8. Alif Satar – By Bon Zainal

9. Aiman Tino – Qurta by Sweet Aiman

Bagi memeriahkan lagi jualan Sweet Aiman dan juga Qurta by Sweet Aiman, sebagai tanda terima kasih pihak Sweet Aiman melancarkan peraduan yang diberi nama β€œ Soul to Seoul Contest Sweet Aiman”. Peminat-peminat berpeluang untuk memenangi hadiah utama sebuah kereta Toyota Vios, percutian ke Korea serta wang tunai RM10,000. Nilai keseluruhan hadiah adalah sebanyak RM500, 000!! Cara untuk menyertai peraduan ini adalah mudah sahaja. Untuk setiap pembelian produk kosmetik atau pakaian Qurta adalah layak untuk menyertai peraduan β€œ Soul to Seoul Contest Sweet Aiman.” Pembeli perlu mengimbas QR CODE yang tertera dibelakang kotak produk atau β€œtag” pakaian. Setelah imbasan QR CODE dibuat, pembeli akan dibawa ke laman web Peraduan Sweet Aiman dimana pembeli boleh mengisi maklumat-maklumat seperti yang dikehendakki di borang peraduan β€œon-line” di lama web tersebut. Pembeli perlu menyimpan resit pembelian dan nombor ID Sweet Aiman yang terdapat pada setiap kotak produk sebagai bukti pembelian. Cabutan bertuah akan diadakan pada bulan September 2017. Untuk keterangan lanjut sila hubungi: Tel : +6016 7094042 Email : [email protected] Website : www.sweetaiman360.com Facebook : www.facebook.com/AimanTinoClub Instagram : www.instagram.com/sweetaiman360deg

A post shared by Manno (@official_aimantino) on

10. Dato Aliff Syukri – Aliff Syukri

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PALING POPULAR

Copyright Β© 2017 Rotikaya Media Sdn Bhd

To Top