Hotlink FAST Menawarkan Data 2GB PERCUMA Setiap Hujung Minggu SEUMUR HIDUP!

583
20
SHARE

Hotlink kini memberi tawaran lebih menarik bagi pengguna prabayar yang ‘kaki online’!

Pelan prabayar Hotlink FAST kini memberi pelanggannya 2GB Internet 4G PERCUMA setiap hujung minggu SEUMUR HIDUP.

1GB Untuk Hari Sabtu & 1GB Untuk Hari Ahad!

Data sebanyak 8GB ini ditawarkan secara percuma dalam pecahan 1GB setiap Sabtu dan Ahad. Ini bermakna, pengguna akan menerima 1GB pada hari Sabtu dan 1GB pada hari Ahad.

Tiada perbelanjaan minimum atau tambah nilai minima yang diperlukan. Apa yang mereka perlu lakukan adalah hanya memastikan akaun mereka aktif.

JKHJKH

Untuk Internet bukan hujung minggu, pengguna boleh menikmati tawaran Internet PANTAS hebat seperti 5GB untuk RM48 sebulan, dan pas prabayar harian yang paling  mampu dimiliki pada harga RM3 untuk 1GB.

Anda Kaki WhatsApp & WeChat? Chat Sosial Percuma 24 Jam Setiap Hari!

Bagi mereka yang tidak boleh hidup tanpa WhatsApp, LINE, WeChat atau FB Messenger, terdapat juga Chat Sosial Percuma, 24 jam sehari, setiap hari.

Untuk panggilan suara pula, caj 12 sen dikenakan untuk tempoh 30 saat, sementara 12 sen untuk satu SMS.

Mereka yang berminat oleh dapatkan kad-SIM Hotlink Fast hari ini. Untuk pengguna Hotlink sedia ada boleh mengubah ke pelan Hotlink Fast ini melalui aplikasi Hotlink Red.

SHARE

20 COMMENTS

  1. area i ade 4G, tapi i nak pakai masa weekday la, yg ni free 2GB kat weekend,mana cukup wor, i nk pakai utk weekday lagi

    • pilihlah plan lain…kan banyak plan boleh pilih lagi..
      kalau nak weekday dgn weekend ada free internet data boleh guna..pakailah xpax turbo…dia bagi free 10gb internet data..

  2. mmg tipu perkataan FREE 8GB tulis besar2 tapi hanya utk 4G tu kecil sgt
    jadi sy kena tipu kawasan x ade 4G camne dpt 8gb bobo

  3. @conor kalau 10gb free internet data pun x cukup guna macam mana?ada plan lain yg beri lebih drpd 10gb free internet data?atau plan ni ada tawarkan add-on plan yg baloi?

LEAVE A REPLY