Cium Ketiak BF Untuk Buktikan Cinta, Jadi Trending Di Indonesia!

61104
1
SHARE

Kalau nak buktikan cinta, banyak cara lagi yang boleh dibuat daripada buat kerja ‘bodoh’ dengan mencium ketiak teman lelaki.

Konon ‘relationship goal’ la buat macam tu. Entah-entah ketiak mak ayah pun tak penah cium.

Advertisement

Screen-Shot-2016-04-06-at-1.26.06-AM

Sekarang ni memang tengah trending di Indonesia. Memang terbukti ramai gadis-gadis yang masih ‘cetek akal’ sampai sanggup lakukan perkara tersebut hanya buktikan rasa cinta mereka.

Sebelum ini tren bertukar pakaian menjadi kegilaan pasangan muda di sana. Macam tak betul pun ada sampai lelaki pakai skirt pendek.

Ni paling win sebab siap ada pakej dengan bulu ketiak sekali..

ghfdgfd

Tapi bayangkan kalau hubungan mereka terputus di tengah jalan, tapi gambar dah jadi viral, tak ke malu nanti.

Diharapkan pasangan yang lakukan kerja sia-sia ni kekal sampai ke gerbang perkahwinan. Jangan masa bercinta je ketiak tu bau wangi, bila dah kahwin ‘bau bacin’!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here